Telefon
WhatsApp
Espor İşverenleri Sendikası Vizyon Toplantısı

Espor İşverenleri Sendikası’nın düzenlediği Vizyon Toplantısı geçtiğimiz gün Altunizade Kültür Ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşti.

Programa İstanbul İnternet Kafeciler Esnaf Odası Başkanı İlhan TAŞKIRAN, İto Kültür Ve Komite Üyesi Yavuz KELEŞ, Tüm İşveren Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı İlhami ERTAŞ, E-Ticaret İşverenleri Sendikası ve Bilişim Güvenlik Ve Elektronik İşverenleri Sendikası Başkanları ve Yönetimleri, Finansal Teknoloji Firmaları, Banka Temsilcileri, Oyun Pini Firmaları, Konuşmacılar, Panelistler ve E-Spor Merkezleri sahipleri katıldı.

Törene ev sahipliği yapan Espor İşveren Sendikası Genel Başkanı Burak AKMEŞE tüm katılımcalara teşekkür ederken, “Daha güzel organizasyonlarda görüşeceğiz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Katılımcıların memnuniyeti programın sonunda gözlerinden okunurken, Esporun ülkemizdeki gelişimi de, göze çarptı.

İstanbul İnternet Kafeciler Esnaf Odası Başkanı İlhan TAŞKIRAN’a teşekkür plaketini de Esis Mali Sekreti ve Oda Yöneticisi Asil KANBAY takdim etti.

Organizasyonda kısa bir konuşma yapan İlhan TAŞKIRAN; zeminaltı yasası ile ilgili müjdeyi verirken, “Esnafın faydasına olacak her türlü oluşumun arkasındayız” şeklinde açıklama yaptı.

 

Espor İşverenleri Sendikası’nın düzenlediği Vizyon Toplantısı geçtiğimiz gün Altunizade Kültür Ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşti.

 

Espower Bilişim Üst

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Reklam

Espower Bilişim Üst

Nöbetçi Eczaneler

Eskişehir nöbetçi eczaneleri

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği