Telefon
WhatsApp
Eternal Fire PGL Major Copenhagen 2024’e hızlı başladı

 

Şubat ayında Eternal Fire PGL Major Copenhagen 2024 Major aşamasında mücadele etmeye hak Kazanmıs ve bu haberi sizler ile paylaşmıştık. Turnuva 17 Mart Pazar günü start aldı ve temsilcimiz de ilk karşılaşmalarına çıktı.

MAJ3R, XANTARES, woxic, Calyx ve Wicadia beşlisinden oluşan kadrosu ile temsilcimiz Eternal Fire, turnuva kapsamındaki ilk maçında Moğolistan temsilcisi The MongolZ ile karşılaştı. EF, tek maçlık seride rakibini 16-6’lık bir skor ile mağlup etti.

Günün ikinci karşılaşmasında ise Eternal Fire, Apeks’i mağlup eden Brezilya temsilcisi paiN Gaming ile karşılaştı. Yine tek maçlık bir seri üzerinden oynanan maçta EF, rakibini Anubis haritasında 13-2’lik ezici bir skor ile mağlup etti.

Eternal Fire PGL Major Copenhagen 2024’de HEROIC ile karşılaşacak

Temsilcimiz Eternal Fire PGL Major Copenhagen 2024 kapsamında sıradaki karşılaşmasına 18 Mart Pazartesi günü Türkiye saati ile 17.00’da çıkacak. Rakibin Avrupa karması HEROIC olacağı maç, 3 maçlık bir seri üzerinden oynanacak.

Sizler Eternal Fire’ın son performansı hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünden bizler ve diğer okuyucular ile paylaşmayı unutmayın.

Espower Bilişim Üst

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Reklam

Espower Bilişim Üst

Nöbetçi Eczaneler

Eskişehir nöbetçi eczaneleri

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği