Telefon
WhatsApp
LE MANS 24 SAAT'İN RESMİ OYUNU, YARIŞ HAFTA SONUNDA İLK KEZ KULLANIMA AÇILDI!

Bilgisayar tabanlı oyunun demosunu deneyenler arasında Porsche Penske Motorsport sürücüsü Matt Campbell ve Porsche 963 Hypercar'ı kullanan Porsche Coanda Esports Racing Team yıldızı Joshua Rogers'ın yanı sıra, Scuderia Ferrari E-Spor sürücüleri Timotej Andonovski ve Alex Siebel da bulunmaktaydı.

Tüm bunların yanı sıra, Automobile Club de l'Ouest (ACO) tarafından düzenlenen geleneksel etkinlik öncesi basın toplantısında oyunun ilk videosu yayınlandı.

Video yayınlandıktan kısa süre sonra oyunun Steam sayfası da yayına girdi, bu sayede bilgisayar kullanıcıları oyunu İstek Listesi'ne ekleyebilecek ve son gelişmelerden haberdar olabilecekler: bit.ly/LeMansUltimateOnSteam

Motorsport Games CEO'su Stephen Hood, "Aylar süren planlamadan sonra Le Mans Ultimate için sadece oyun dünyasından değil, motor sporları camiasından gelen tepkileri görmek harikaydı -Le Mans 24 Saat'in 100. yıldönümüne yaklaşırken pek çok kişi için hoş bir sürpriz oldu.

"Halka oyunun bir demosunu sunabildik, onların yarışla ilgili anılarını dinledik ve oyun için geri bildirim topladık, oyunu piyasaya sürmeden önce bunu sık sık yapmak hayati önem taşıyor."

"Bu deneyimi mümkün olduğunca gerçekçi ve keyifli hale getirmek istiyoruz ve halktan gelen geri bildirimleri dikkate almanın yanı sıra oyuna en iyi deneyimi sunmak için üreticilerle, FIA, WEC ve ACO ile yakın bir şekilde çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Le Mans Ultimate ile ilgili daha fazla bilgi, haber ve güncellemelere lemansultimate.com web sitesinden veya @LeMansUltimate sosyal medya kanallarından ulaşılabilir.

Espower Bilişim Üst

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Reklam

Espower Bilişim Üst

Nöbetçi Eczaneler

Eskişehir nöbetçi eczaneleri

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği