Telefon
WhatsApp
Papara SuperMassive Fransa’ya merhaba dedi

League of Legends Şampiyonluk Ligi takımlardan Papara SuperMassive, ilgi çeken bir adım ile gündemimize geliyor. Son duyurulara göre takım, Fransız içerik üretici Enamy “Otaah” Ouensou’yu bünyesine kattı.

Takımın resmi sosyal medya hesapları üzerinden 6 Mart Çarşamba gününün öğle saatlerinde yapılan paylaşımda, birçok Fransız espor taraftarının Papara SuperMassive maçlarını takip ettiğinin farkında oldukları belirtilirken, Fransız topluluğu ile bağları kuvvetlendirmek amacıyla atılan yeni adım açıklandı.

Açıklamada belirtilene göre Fransız içerik üretici ve sunucu Enamy “Otaah” Ouensou, co-caster rolüyle SUPerstar olarak Papara SuperMassive bünyesine dahil oldu. Fransız topluluğu bu adım ile birlikte takımın maçlarını Otaah’ın Twitch kanalından izleyebilecek.

Bora Koçyiğit: “Papara SuperMassive olarak ezber bozmaya çalışıyoruz!”

Transferin ardından takımın ilgi çeken bu adımı hakkında detaylı açıklama Papara SuperMassive CEO’su Bora Koçyiğit tarafından geldi. Kişisel X hesabı üzerinden yaptığı  paylaşımda Koçyiğit, bu projeyi amaçlamalarındaki nedenlerden bahsetti.

İlk amaçlarının Papara SuperMassive markasını EU bölgesinde daha bilinir ve sevilir hale getirmek olduğunu dile getiren Koçyiğit, şöyle devam etti:

“2. TCL’in EU bilinirliğini arttırmak 3. Türk esporcuların EU bölgesinde daha tanınır hale gelmesi ve o bölgede daha kolay takım bulmalarının yolunu açabilmek 4. Deneyimli EU esporcularının ligimizi tanıması ve burada oynamaya sıcak bakmalarını sağlanması. Umarım faydalı olur. Daha önce belirttiğim gibi, Papara SuperMassive olarak ezber bozmaya çalışıyoruz!”

Haberin duyurulmasının ardından ise Enamy “Otaah” Ouensou, kişisel X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda duygu ve düşüncelerini şöyle aktardı:

“TCL, League of Legends’ta her zaman son derece rekabetçi bir bölge olmuştur ve tüm bunları size aktarabilmek bana büyük mutluluk veriyor!”

Sizler bu adım hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünden bizler ve diğer okuyucular ile paylaşmayı unutmayın.

Espower Bilişim Üst

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Reklam

Espower Bilişim Üst

Nöbetçi Eczaneler

Eskişehir nöbetçi eczaneleri

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği