Telefon
WhatsApp
Papara SuperMassive League of Legends koç ekibinde değişiklik

Şampiyonluk Ligi 2024 Kış Mevsimi 6. Hafta maçlarının başlaması öncesinde yapılan duyurular ile birlikte ligin popüler takımlarından Papara SuperMassive, haftaya yeni League of Legends koç kadrosu ile giriş yaptı.

29 Şubat Perşembe günü takımın resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan Duyuru, kadroya 2023’ün kasım ayında dahil olan koç Emre “Arkhe” Akpınarlı ile karşılıklı anlaşma sonucu yolların ayrıldığı açıklandı.

Ayrılık sonrası takımın CEO’su Bora Koçyiğit ise aldıkları karar hakkında şu şfadeleri dile getirdi: “Emre bu sene LOL kadromuzun mimarı. Yaptığı detaylı çalışma ile takımın kuruluşu sırasında çok önemli iş yaptı. İlerleyen süreçteki önceliklerimizin ve ihtiyaçlarımızın farklı olması nedeni ile bu ayrılık üzerinde anlaşmaya vardık. Yolun açık olsun, başarılar dilerim Emre.”

Papara SuperMassive League of Legends koç ekibinin yeni isimleri de belli oldu

Takımın koçu Emre “Arkhe” Akpınarlı ile yolların ayrılmasının ardından Papara SuperMassive League of Legends koç ekibinin yeni isimleri de Şampiyonluk Ligi 2024 Kış Mevsimi 6. Hafta karşılaşmaları öncesi belli oldu.

Yapılan Açıklamada teknik ekibe Jakub “bezum” Iwanicki ana koç olarak, Vsevolod “click4x” Tikhomirov ise stratejik koç olarak dahil oldu. Jakub “bezum” Iwanicki, transferinin ardından yaptığı Açıklamada“Merhabalar, bu takımda olduğum ve Türkiye ligine katıldığım için çok mutluyum.” dedi.

Sizler yapılan son transferler hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünden bizler ve diğer okuyucular ile paylaşmayı unutmayın.

Espower Bilişim Üst

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Reklam

Espower Bilişim Üst

Nöbetçi Eczaneler

Eskişehir nöbetçi eczaneleri

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği