Telefon
WhatsApp
Yıldızlar Ligi Bahar Sezonu şampiyonu RCB Espor oldu

12 Şubat’ta start alan PUBG Mobile Yıldızlar Ligi Bahar Sezonu, ön elemeler, lig aşaması, süper hafta sonları ve Playoff’ların ardından tamamlandı. Verilen mücadelelerin ardından PUBG Mobile Yıldızlar Ligi Bahar Sezonu şampiyonu RCB Espor oldu.

Toplamda 75 bin dolar büyüklüğünde bir ödül havuzuna sahip olan Yıldızlar Ligi’nin ana aşaması olan lig aşaması kapsamındaki takımlardan 12’si direkt olarak davet edilirken, 8’i ön elemelerden çıkmaya hak kazanmıştı.

Yaklaşık bir hafta önce tamamlanan grup aşaması ile birlikte final aşamasına kalan 16 takım belli olmuştu. Merakla beklenen büyük final aşaması 8 Mart Cuma günü başladı. Final aşamasının her gününde 6 maç, toplamda ise 18 maç oynandı.

RCB Espor PUBG Mobile Yıldızlar Ligi Bahar Sezonu şampiyonu

Final kapsamında verilen mücadeleler sonrasında Regnum Carya Bra Espor(Kısa adı ile RCB Espor) toplamda 208 puana ulaşarak adını PUBG Mobile Yıldızlar Ligi Bahar Sezonu şampiyonu olarak tarihe yazdırdı  Şampiyonluk unvanı ile birlikte RCB Espor evine 11 bin 500 dolarlık(12 Mart Salı günü itibari ile yaklaşık 368 bin 500 Türk lirası) para ödülü ile döndü.

Büyük finallerde RCB Espor’u 199 puan ile S2G Esports, 186 puan ile Digital Athletics ve 182 puan ile Fire Flux Esports takip etti. Turnuva sonrasında yapılan açıklamaya göre Yıldızlar Ligi’nde partner takımların dışında ilk 2 sırayı alan Digital Athletics ve Melise Esports, PMSL EMEA’da ülkemizi temsil etme hakkını kazandı.

Sizler PUBGM Yıldızlar Ligi Bahar Sezonu hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünden bizler ve diğer okuyucular ile paylaşmayı unutmayın.

Espower Bilişim Üst

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Reklam

Espower Bilişim Üst

Nöbetçi Eczaneler

Eskişehir nöbetçi eczaneleri

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği